E momentul sa-ti schimbi viata. Construieste-ti o cariera in videochat!

Angajari Videochat Timisoara

In cadrul studioului Topmodel avem rezultate exceptionale intr-o perioada relativ scurta. Suntem focusati pe castigurile individuale.

TopModel Studio iti ofera sansa de a avea jobul perfect, alaturi de noi vei putea sa-ti indeplinesti toate visele,vei avea o cariera de succes in videochat. Iti oferim o multime de beneficii, un studio de top cu o echipa puternica si castiguri pe masura. Hai in echipa TopModel!

Valorile Topmodel

inovatie-videochat

Inovatie

Implementam idei de promovare de ultima generatie pentru a creste incasarile modelelor la cele mai inalte standarde in domeniu.
experienta-videochat

Experienta

In fiecare zi castigam noi cunostinte si abilitati, pe care le transformam in adevarate succese in videochat.
reputatie-videochat

Reputatie

Suntem recunoscuti ca un studio performant de videochat, drept rezultat al castigurilor generate in studio si al calitatii managementului conducerii studioului.
performanta-videochat

Performanta

Urmarim in permanenta imbunatatirea standardelor de functionare. Credem ca modul in care atingi succesul este la fel de important ca succesul in sine.

Studio videochat - Topmodel


Esti in cautarea unui job stabil spre a-ti construi cariera de succes? Vrei sa explorezi o lume plina de avantaje si oportunitati la tot pasul? Esti puternica, hotarata si independenta, insa aceste calitati pe care le ai nu au un suport financiar suficient?
Vino in echipa noastra si vei vedea cat de repede transformam visele in realitate...si nu numai.


Hai in echipa Topmodel


Oferta de angajare Topmodel

Procente corecte

Oferim un comision corect cuprins intre 50% si 70% . Avem un sistem de bonusuri care sa te motiveze la maxim sa devii un model de top in videochat.


Investim in imaginea ta

Make-up, sedinte foto, outfituri tematice, sedinte de infrumusetare la saloane de top din Timisoara si operatii estetice, acestea reprezinta doar cateva exemple prin care ne motivam modele de videochat.


Bonus recomandare

Iti rasplatim increderea cu un BONUS de 100$ pentru orice prietena recomandata care incepe colaborarea cu TopModel Studio.


Ajutor financiar

Modelele de la TopModel se intretin singure, te putem ajuta financiar atunci cand vrei sa-ti cumperi o casa noua, o masina sau vrei o vacanta exotica. Suntem in permanent alaturi de modelele noastre.


Operatii estetice

Pentru ca stim cat de mult conteaza imaginea in acest domeniu, venim in sprijinul tuturor modelelor care doresc sa investeasca in propria lor imagine prin interventii precum implanturi mamare sau marire de buze.