E momentul sa-ti schimbi viata. Construieste-ti o cariera in videochat!

Oferta de angajare Topmodel

Salariu garantat - 1.500$

Suna si beneficiaza de oferta noastra promotionala Salariu Garantat in prima luna de 1.500$


Bonus de angajare - 200$

In momentul in care te-ai decis sa faci parte din echipa noastra, noi te vom recompensa cu un bonus de angajare de 200$. In plus vei beneficia si de un free ticket la salonul de infrumusetare


Bonus de referal - 300$

Primesti 300$ pentru fiecare prietena care lucreaza minim 3 luni in studioul nostru


Bonus de week-end - 200 Ron

Pretuim timpul petrecut online si te rasplatim cu 200 ron cash pentru fiecare week-end in care lucrezi


Bonus de fidelitate - 200$

Primesti automat cate 200$ dupa fiecare 6 luni petrecute alaturi de noi


Asiguram cazare

Daca tu iti doresti sa lucrezi la TopModel, noi iti vom pune la dispozitie cazarea intr-o locatie moderna in Timisoara


Decontare transport - 300 Ron

Asiguram transportul modelelor la studio


Model videochat - Topmodel


Meseria de model videochat te va ajuta sa-ti indeplinesti mult mai usor visele. Noi ne dorim modele care sunt ambitioase, vor sa fie independente si sa castige cat mai mult financiar.
Noi credem ca succesul in videochat sta in comunicare si mai putin cu felul in care aratam.


Hai in echipa Topmodel


Beneficii Videochat Timisoara

Comisioane de top

Oferim un comision corect cuprins intre 50% si 70% . Avem un sistem de bonusuri care sa te motiveze la maxim sa devii un model de top in videochat.

Echipa de top

Colectivul in care vei lucra este foarte placut, te vom ajuta sa te integrezi, iti vom impartasi din experienta modelelor de top si vom fi alaturi de tine din prima zi.


Studio de top

Te asteptam intr-un studio de videochat cu un concept modern si elegant, locatie accesibila si un spatiu generos mult apreciat de modelele TopModel.

Operatii estetice

Alaturi de TopModel ai posibilitatea sa-ti imbunatatesti aspectul fizic prin operatii estetice sau sedinte de infrumusetare, te finantam in dorinta ta de a fi cea mai frumoasa.


Training de top

Castigurile tale cresc atunci cand ai in spate o echipa de specialisti gata sa te ghideze pas cu pas succes in videochat. Te asteptam in echipa TopModel.

Confidentialitate

Confidentialitatea nu este un motiv de ingrijorare pentru fetele de la TopModel, ne respectam modelele si nu vom dezvalui detalii legate de activitatea lor.

Echipa Topmodel Timisoara

TopModel s-a dezvoltat in concordanta cu industria videochatului din Romania, adaptand studioul si activitatea de videochat cu cerintele pietei. Valoarea studioului TopModel l-a reprezentat insa echipa de specialisti cu care lucram. Inca de la inceput am colaborat cu o echipa de consultanta in videochat, si ne-am dezvoltat si am crescut impreuna.

Fiecare model de videochat ne defineste si reprezinta cartea de vizita cea mai importanta a studioului TopModel. In piata de videochat din Timisoara de diferentiaza calitatea de a ne adapta imediat la nevoile concrete ale modelelor noastre.

Echipa Topmodel sustine valoarea si profesionalismul in videochat


0754 780 190 - Angajari videochat Timisoara

Avem o relatie apropiata si de lunga durata cu modelele de videochat TopModel. Facem echipa buna pentru ca le punem la dispozitie solutii concrete care sa le asigure eficienta timpului petrecut online si le oferim sprijin de-a lungul colaborarii noastre.

Suntem orientati catre modelele noastre, suntem deschisi catre a le asculta problemele si luam initiative pentru solutionarea acestora, astfel le castigam increderea dovedindu-ne responsabili. Incercam permanent sa ne sporim eficienta si sa dezvoltam noi solutii. Doar astfel putem fi partenerul ideal pentru o cariera frumoasa in videochat.