E momentul sa-ti schimbi viata. Construieste-ti o cariera in videochat!

Studio Videochat Timisoara


Suntem un studio de videochat profesionist cu sediul in Timisoara. Va oferim posibilitatea unor castiguri financiare impresionante lucrand ca model online. Orice fata cu carisma, cu incredere in sine si cu un aspect ingrijit si simpatic are posibilitatea de a intra in lumea videochatului si poate deveni model de videochat in studioul TopModel.

Studioul de videochat TopModel este amenajat pe 200mp, locatia este centrala, echipamente performante, colectiv feminin, acestea sunt doar cateva dintre calitatile studioului TopModel. Dar hai sa ne vedem in studio si vei afla mai multe despre ce iti oferim la TopModel.

Topmodel este studioul de videochat care stimuleaza performanta, munca in echipa, dezvoltarea profesionala si personala. Ne conducem studioul la standarde ridicate de corectitudine, onestitate si confidentialitate.


Confidentialitate Videochat

TopModel nu va divulga nicio informatie despre tine si iti va proteja identitatea. Activitatea de videochat este confidentiala, iar imaginile sunt vazute doar de membrul site-ului care plateste. De asemenea accesul vizitatorilor din Romania este restrictionat, iar studioul detine echipamente bine securizate pentru protejarea confidentialitatii si identitatii modelelor.

Jobul ca model videochat alaturi de TopModel te va ajuta sa-ti indeplinesti mult mai usor dorinta de a fi independenta complet de parinti sau de partener. Suntem alaturi de tine in aceasta minunata aventura!


Angajari videochat - Topmodel


A fi femeie este o arta.
Feminitatea si senzualitatea sunt atitudini care se cultiva, se invata. Feminitatea vine din interior si este o stare de spirit pe care cu perseverenta si atentie le vei dezvolta in fiinta ta. Daca te regasesti in aceste valori si iti doresti sa te dezvolti, te asteptam cu drag, in echipa noastra care cere un singur lucru: seriozitate.


Hai in echipa Topmodel


Studio Topmodel Timisoara

TopModel cauta persoane tinere, pline de energie care isi doresc sa evolueze atat financiar cat si personal. Daca iti doresti independenta financiara sau vrei un job dinamic atunci vino in echipa TopModel

Conditii de angajare videochat
  • Varsta minima de a face parte din echipa TopModel este 18 ani
  • Aspect fizic placut
  • Cunostinte minime de limba engleza pentru a putea sa intretii conversatii cu persoane straine
  • Seriozitate
  • Dorinta de a invata lucruri noi, de a cunoaste oameni noi
  • Alaturi de noi ai posbilitatea sa experimentezi lucruri noi, in studioul TopModel nu te vei plictisi niciodata

Daca ai vointa si pui in practica tot ce te invatam noi, castigurile tale sunt practic nelimitate.

Jobul de model de videochat te poate ajuta sa-ti cumperi geanta pe care o doresti, sa-ti platesti o datorie, sa-ti achiti rata lunara la banca sau pur si simplu sa te distrezi grozav inca de la inceputul jobului tau in videochat.

A fi model TopModel este placut si distractiv atunci cand lucrurile sunt facute cu seriozitate si profesionalism si cand preocuparea noastra principala esti tu - modelul de videochat . Consideram ca in momentul in care un model se distreaza si vine cu placere la studio, incasarile cresc promitator.