E momentul sa-ti schimbi viata. Construieste-ti o cariera in videochat!

Despre Videochat

Videochatul este orice conversatie pe care doua persoane o poarta la distanta, prin intermediul internetului, cu posibilitatea de a se si vedea. Videochatul se bazeaza pe transmiterea live de imagini. Activitatea modelelor de videochat se desfasoara doar online, fara vreun fel de contact fizic cu membrii, iar discutiile pot avea un caracter mai mult sau mai putin erotic, in functie de cerintele membrului si de disponibilitatea fiecarui model in parte.

Banii pe care ii poti castiga ca si model de videochat pot fi foarte multi, veniturile fiind substantial mai mari decat in cazul altor job-uri. Cum ar fi daca ai putea sa-ti faci toate poftele in fiecare zi, sa ai vacanta atunci cand vrei si unde vrei tu, sa-ti iei ce haine iti doresti, sa-ti acoperi costurile studiilor sau chiar sa-ti intretii familia? Videochatul este solutia ideala.

Sistemul de plata, comisioanele si bonusurile modelelor TopModel sunt corecte si le permite fetelor castiguri ce ajung la peste 4.000$ pe luna, atunci cand sunt dedicate si trateaza acest job cu seriozitate.


La Topmodel suntem o echipa de colegi, oameni ca tine. Tot ceea ce facem are la baza valorile echipei noastre: respect, corectitudine, incredere, comunicare deschisa si dezvoltare continua.


Studio videochat - Topmodel


Alaturi de TopModel - Studio Videochat Timisoara vei avea in spate o echipa pregatita sa te puna in valoare, pentru ca tu sa devii un model de videochat de succes si sa-ti atingi visurile prin castiguri financiare mari.
Alaturi de noi iti vei putea cumpara masina mult dorita, vizita cele mai exotice locatii si te vei putea muta chiar in propria ta casa.Hai in echipa Topmodel


Intrebari frecvente

adresa

Cum sunt platita la Topmodel?

Deoarece suntem corecti si apreciem munca si ambitia modelelor noastre de videochat ne-am dezolvat un sistem direct proportional cu efortul pe care il depune fiecare in parte. Iti vei putea vedea mereu castigurile, in timp real datorita sistemului nostru informatic.


adresa

Nu am facut videochat niciodata. O sa fac bani?

Daca ai ambtitie noi te ajutam si te pregatim pentru succes in videochat. Trainerii nostrii au foarte multa experienta si au pregatit zeci de modele care au reusit in videochat. In cadrul programului nostru de training vei acumula cunostinte solide despre videochat si cum sa stai in camera, astfel vei avea succes in videochat.


adresa

Cat va dura sa fac bani multi din videochat?

Acest lucru depinde foarte mult si de tine - de modelul de videochat. Cu cat esti mai implicata in activitatea de videochat si esti atenta la sfaturile echipei noastre cu atat succesul va fi mai rapid si tu vei putea sa iti indeplinesti visele mult mai repede.


adresa

Trebuie sa fiu frumoasa ca sa am succes?

Frumusetea este in ochiul celui care priveste. Dar da, trebuie sa fii ingrijita si atenta la detalii si prin asta ne referim la par, la machiaj, la unghii, etc.


adresa

Videochat din studio sau de acasa?

Videochatul in studio este ideal deoarece avem echipa necesara sa te indrume, sa iti faca un training de calitate, sa iti faca sedinte foto, vei avea mereu suport atunci cand vei fi online. Daca doresti sa faci videochat de acasa va trebui sa faci o investitie in aparatura tehnica, camere web performante, lumini, internet de mare viteza, decoruri, etc. si sa inveti singura cum sa iti maresti veniturile.


adresa

Cat de bine trebuie sa stiu engleza?

Este de preferat sa cunosti limba engleza, cel putin la nivel de conversatie. Te vom ajuta cu expresii specifice activitatii de videochat si intr-un timp scurt engleza ta se va imbunatati.


adresa

Pot lucra part-time?

Cu un program pat-time nu iti putem garanta ca vei face performanta sau ca vei putea castiga o suma care sa te satisfaca. Te asteptam sa te programezi la un interviu si vom gasi o solutie sa fii multumita de program.


adresa

Nu vreau sa stie nimeni ca fac videochat.

TopModel Studio nu va divulga nicio informatie despre tine si iti va proteja identitatea. Sesiunile de videochat sunt confidentiale, iar imaginile sunt vazute doar de membrul site-ului care plateste. Noi te sfatuim sa nu divulgi detalii personale despre tine si sa fii cat mai discreta. De asemenea accesul vizitatorilor din Romania este restrictionat, detinem echipamente bine securizate pentru protejarea confidentialitatii si identitatii modelelor de videochat.